В руския град Брянск 14-годишно момиче е открило стрелба в училище.

...
В руския град Брянск 14-годишно момиче е открило стрелба в училище.
Коментари Харесай

14-годишно момиче застреля свои съученици в Брянск и се самоуби СНИМКИ

В съветския град Брянск 14-годишно момиче е разкрило пукотевица в учебно заведение. Тя е пристигнала в образователното заведение с огнестрелно оръжие. Това съобщи ТАСС на 7 декември.

Отбелязва се, че случаят е станал в гимназия № 5 на град Брянск. Осмокласничката е стреляла няколко пъти с огнестрелното оръжие.

След това на място пристигнали чиновници на реда, които обкръжили постройката и почнали да откриват какво в действителност се е случило.

В съветската медия Shot отбелязват, че тя е имала в себе си пушка, с която е стреляла няколко пъти.

Осмокласничка на име Алина донесе в учебно заведение ловна пушка " Змия-3 " в книжен тубус. Тя тихомълком взела оръжието от татко си у дома, не престават съветските медии.



Снимка: BAZA

Първоначално беше обявено, че няма потърпевши, само че по-късно съветските медии започнаха да излагат няколко версии едновременно. По-късно градската администрация на Брянск заяви публично, че четирима са ранени и двама са починали. По предварителни данни момиче на име Мария е умряло, само че лекарите не престават да се борят за живота на възпитаник на име Тимофей.

В коментар за  " РИА Новости " очевидци споделят, че момичето с оръжието също се е самоубило.

" Ученичка от 8-ми А клас откри огън по време на час по биология. Тя се качи на четвъртия етаж на гимназия номер 5, влезе в кабинета и откри огън. Момичето съумя да рани четирима възпитаници, след което се самоуби ", написа База.

По-късно се появи публична информация от Министерството на вътрешните работи на Руската федерация в Брянска област. Те означават, че в полицията в действителност е постъпил сигнал за пукотевица от Гимназия №5.

" В резултат на това са потърпевши трима души. След това момичето се е самоубило. Мотивите и събитията към случая се откриват ", се споделя в известието.

" Просто седяхме и чухме изстрели. Станахме и незабавно чухме втори, трети изстрел. Паникьосахме се, започнахме да затваряме прозорците. Оказа се, че момиче от 8 клас е пристигнало с револвер и е почнало да стреля “, споделя възпитаник.

Друг възпитаник споделя, че всичко е било наред до началото на втория час. След това се появили известия за пукотевица и чути детонации. Учениците от другите класове първо били помолени да затворят вратите и по-късно да изоставен учебното заведение:

" Тогава след сигнала хукнахме към съблекалнята, само че до момента в който се разхождахме, на третия етаж имаше кръв. Слязохме долу, облякохме се и излязохме от учебното заведение ".

Основната версия на следствието е, че момичето е стреляло по свои съученици поради спор с тях, сподели за ТАСС източник от правоохранителните органи.

Според учениците Алина била затворена и не доста общителна.

Превод: GlasNews.bg



Снимка: BAZA
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР